Αισθητική Ρεφλεξολογία Προσώπου

Η Ρεφλεξολογία προσώπου,είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική προσέγγιση που αποσκοπεί στην αισθητική βελτίωση του προσώπου. Η αποτύπωση και χαρτογράφηση των σημείων,απορρέει από τις απολήξεις των νεύρων του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος,τις αντιστοιχίες των περιοχών του προσώπου με τα όργανα, και τις πορείες των μεσημβρινών που υπάρχουν σε ολόκληρο το σώμα μας. Το πρόσωπό μας, καθρεφτίζει σχεδόν όλα τα προβλήματα και συναισθήματά μας . Επιλέγοντας λοιπόν την Αισθητική Ρεφλεξολογία προσώπου, δεν επιλέγουμε μόνο μια απλή θεραπεία ομορφιάς αλλά και μια θεραπευτική τεχνική όπου κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ασχολείται ταυτόχρονα και με εσωτερικούς μηχανισμούς οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την εξωτερική εμφάνιση του προσώπου μας.

Πιο συγκεκριμένα η Αισθητική Ρεφλεξολογία προσώπου μπορεί να επιτύχει:

Την αισθητική βελτίωση και αποκατάσταση του προσώπου και του λαιμού.

Να μειώσει τις ρυτίδες & τη σύσφιξη των μυών του προσώπου.

Την αύξηση του ρυθμού παραγωγής του κολλαγόνου

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας χρησιμοποιούνται αντιγηραντικά έλαια όπως: ροδέλαιο, ενισχυμένο ορό με Bakuchiol δραστικός όσο η ρετινόλη, χωρίς την παρενέργειές της, γλυκό αμυγδαλέλαιο που είναι ιδανικό για μη ανεκτικά δέρματα.

Την αντιμετώπιση των πονοκεφάλων και της συναισθηματικής φόρτισης

Την αποκατάσταση της επικοινωνίας μεταξύ εγκεφάλου και λειτουργίας των οργάνων του σώματος.

Ιστορικό

Η θεραπευτική μάλαξη εφαρμόζεται κατόπιν λήψης ιστορικού και προσαρμόζεται η τεχνική και η πίεση που θα ασκηθεί,κατόπιν διάγνωσης και συνεννόησης με τον θεραπευόμενο.

img

Κοντά στην φύση

img

Ανακούφιση Πόνου

img

Ποιοτικά Υλικά

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ

Greatness from Nature

ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΙΣ

ΑΛΛΕΣ ΜΑΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ

211 11 80 501 & 697 85 28 430
info@therapeutirion.gr
Πλατεία Αναλήψεως 6, Νεάπολη Νίκαια
2os Όροφος