Ολιστική Διατροφή

Ξεκινώντας με τα λόγια του Ιπποκράτη “Η τροφή μας είναι και το φάρμακό μας”καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η σωστή διατροφή. Σωστή διατροφή σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνω”δίαιτα”. Σημαίνει, είμαι υγιής γεμάτος ενέργεια και σε θέση να αντιμετωπίσω οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο μου. Ούτε όμως το να είσαι υγιής σημαίνει ότι πρέπει να έχεις κάποια συγκεκριμένα κιλά,ακολουθώντας τα “πρότυπα”που μας περιτριγυρίζουν. Η σωστή διατροφή περιλαμβάνει την υλική τροφή που βάζουμε στο σώμα μας,αλλά και ο τρόπος σκέψης μας, όπως επίσης και αυτά που εισπράττουμε από το περιβάλλον μας.

Από τη δεκαετία του 80, η διατροφή στην Ελλάδα άρχισε να αλλάζει ακολουθώντας το δυτικό μοντέλο, δηλαδή φρούτα και λαχανικά που είναι εκτός εποχής, πιο επεξεργασμένα τρόφιμα, γρήγορο φαγητό, γλυκά και πολλά λιπαρά. Όμως με αυτόν τον τρόπο,ο οργανισμός δαπανά πολύ παραπάνω ενέργεια για να χωνέψει και την στερείται από άλλες σημαντικές λειτουργίες,όπως η αυτοίαση. Ναι! Ο οργανισμός μας έχει φοβερές ικανότητες αυτοθεραπείας αλλά πρέπει και εμείς να τον διευκολύνουμε. Όταν τρώμε δύσπεπτες τροφές,ο οργανισμός επειδή δεν μπορεί να ανταγωνιστεί αυτήν την κατάσταση σε μόνιμη βάση, αποσυντονίζεται και αρχίζει να “καταχωνιάζει”τους επιβαρυντικούς παράγοντες,με αποτέλεσμα να χάνουμε την αλκαλική ισορροπία που είμαστε φτιαγμένοι για να ζούμε. 

Αυτό σημαίνει παχυσαρκία, αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος,καρδιαγγειακά προβλήματα, διαβήτης, αύξηση αυτοάνοσων αλλά και εκφυλιστικών παθήσεων, που μειώνουν την ποιότητα και διάρκεια ζωής.

Στην Ολιστική Διατροφή προσφέρουμε τη γνώση, που θα γίνει οδηγός για τη μέγιστη υγεία και ευεξία που όλοι αναζητούμε. Παρέχονται συνταγές ανάλογα την περίπτωση και στόχο, προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη κατόπιν λήψης ιστορικού και παρακολούθησης. 

Η θεραπευτική μάλαξη προσφέρει ανακούφιση σχεδόν σε όλα τα προβλήματα του ερειστικού και μυικού συστήματος. 

Η υπηρεσία της Ολιστικής Διατροφής,είναι δωρεάν σε κάθε πακέτο θεραπειών :Ρεφλεξολογιας, Λεμφικής μάλαξης και Λεμφικής μάλαξης με βεντούζες, που έχει σαν στόχο την απώλεια βάρους.

40€ μηνιαίως με 4 συνεδρίες το 1ο μήνα για παρακολούθηση και πρόοδο.
Μετά το κόστος της κάθε επίσκεψης ανέρχεται στα 15€.

img

Κοντά στην φύση

img

Ανακούφιση Πόνου

img

Ποιοτικά Υλικά

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ

Greatness from Nature

ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΙΣ

ΑΛΛΕΣ ΜΑΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ

211 11 80 501 & 697 85 28 430
info@therapeutirion.gr
Πλατεία Αναλήψεως 6, Νεάπολη Νίκαια
2os Όροφος